Hahtuva tuo syksyn tunnelman kotiisi

 Sulje silmäsi, vedä syvään henkeä ja tunne ihollasi vielä hetken verran muisto kesän lämmöstä. Tämän seesteisen tunnelman voit tuoda syksyn tullen kotisi lämpöön erilaisilla mieltä sekä kotia rauhoittavilla tuotteilla, kuten eteerisillä öljyillä tai tarkkaan valituilla kristalleilla. Nappaa tästä Hahtuvan vinkit syksyn saattamiseen kotiisi.

Eteerinen öljy saattelee syksyn kotiisi

Vaivaton tapa tuoda syksyn tunnelmaa kotiin on erilaisten eteeristen öljyjen käyttäminen. Öljyjen avulla kotiin saa syksyisen tunnelman, mutta myös vaikutettua omaan energiatasoon ja mielialaan. Erilaisten eteeristen öljyjen vaikutukset tukevat mielen hyvinvointia virkistämällä, keskittymistä edistämällä tai rentouttamalla.

Rauhoittumista syksyyn kaipaavan kannattaa tipauttaa diffuuseriinsa laventeliöljyä, joka on tunnettu sen mieltä rauhoittavista ominaisuuksista. Energiaa syksyyn tuo puolestaan greippi- tai rosmariiniöljy. Greipin tuoksu kohottaa mielialaa, parantaa keskittymiskykyä ja aktivoi mieltä. Rosmariini stimuloi, lämmittää ja virkistää.

Kurkkaa Hahtuvan eteeristen öljyjen valikoima ja löydä oma diffuuserisi.

Sytytä suitsuke tuomaan syksyn tunnelmaa

Lempeää tunnelmaa kotiin saa luotua myös erilaisilla suitsukkeilla, jotka levittävät palaessaan ympärilleen tuoksuaan. Kotia suojaava ja puhdistava laventelisuitsuke rauhoittaa, poistaa haitallista stressiä ja luo ympärilleen rauhaa. Salviasuitsukkeen uskotaan poistavan negatiivista energiaa ja tuovan kotiin kaivattua harmoniaa.

Muista polttaa suitsuketta turvallisesti. Sytytä suitsukkeen pää hennosti tuleen ja anna sen palaa noin 10-20 sekuntia. Puhalla suitsuketta varovasti ja anna savun levitä hyvin tuuletetun tilan, itsesi tai esineesi läpi. Sammuta suitsuke koskettamalla sillä esimerkiksi hiekkaa, suolaa tai tulenkestävää astiaa, kunnes savutus lakkaa.

Nappaa viimeiset auringonsäteet talteen auringonsiepparilla

Ikkunaan asetetulla auringonsiepparilla saa napattua talteen kesän viimeiset auringonsäteet ja tuotua kristallihoitojen edut kotiin. Kun sijoitat auringonsiepparin pohjoisikkunalle tai sen läheisyyteen, heijastuu valo kauniisti kotiisi.

Näyttävässä auringon siepparissa voi olla koristeena vaikka vuorikristalli, jonka uskotaan tasapainottavan ja elvyttävän fyysistä, henkistä ja emotionaalista tasoa. Ametistikiteinen auringonsieppari voi rauhoittaa ja lievittää kehon kipua ja stressiä.

Kaipaatko vielä muuta mukavaa syksyysi? Kurkkaa Hahtuvan kotimaiseen verkkokauppaan ja ihastu myös muihin Hahtuvan upeisiin tuotteisiin ja tuo iloa syksyysi vaikkapa kauniiden luonnonkivikorujen avulla.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.