Hahtuvan tarina

hahtuva kotimainen suomalainen yritys perheyritys

Hahtuva on syntynyt halusta tuoda luonto kotiin.

Luonto on meille tärkeä inspiraation lähde ja turvapaikka, mutta modernin elämän kiireissä emme aina ehdi viettämään aikaa sen rauhoittavassa syleilyssä. Tutkitusti luonnolla on monia positiivisia vaikutuksia terveyteemme ja hyvinvointiimme. Halusimme tuoda nämä vaikutukset osaksi kotia – paikkaa, jossa voimme levätä ja kerätä voimia arjen haasteisiin.

Rakkaus eteerisiin öljyihin ja niiden monipuolisiin hyötyihin saivat meidät alun perin kiinnostumaan aiheesta. Diffuuserin lempeä vesihöyry, joka kuljettaa puhtaiden eteeristen öljyjen tuoksua ympäri kotia, voi luoda arkiseen hetkeen ripauksen taikaa. Tuo hetki, kun valitset diffuuseriin juuri sen öljyn, joka sillä hetkellä tuntuu oikealta, on kuin rauhoittava rituaali, joka auttaa pysähtymään.

Kun emme löytäneet Suomesta mieluisia ja sopivan hintaisia diffuusereita, päätimme ottaa ohjat omiin käsiimme. Halusimme tarjota diffuusereita, joissa yhdistyvät kauneus, käytännöllisyys ja korkea laatu – ominaisuuksia, joita löysimme vain ulkomailla myytävistä tuotteista. Löysimme vihdoin diffuuserit, jotka täyttivät toiveemme. Hahtuvan diffuuserit ovat täydellisiä välittämään eteeristen öljyjen hyvät vaikutukset.

Oma kokemuksemme eteerisistä öljyistä ja diffuusereista on ollut niin positiivinen, että halusimme jakaa tämän hyvinvoinnin ja ilon myös muiden kanssa. Öljyjen monipuolisuus yllättää: ne eivät vain tuoksu hyviltä, vaan niitä voi käyttää myös osana luonnonmukaista kodinhoitoa. Halusimme vähentää kemikaalikuormaa kodissamme ja etsimme ratkaisuja, jotka olisivat turvallisia ja kestäviä.

Lasinen suihkepullo, johon sekoitamme vettä ja eteerisiä öljyjä, on nyt korvannut monet aiemmin käyttämämme siivousaineet. Tämä yksinkertainen muutos on tuonut kotiimme puhtauden ja raikkauden, ilman turhia kemikaaleja. Siksi Hahtuvalta löydät myös kauniita ja kestäviä lasituotteita, joiden avulla voit tehdä samoin.

Vuonna 2020 perustettu Hahtuva on kotimainen verkkokauppa, joka on syntynyt rakkaudesta luontoon ja halusta tuoda sen hyvät vaikutukset osaksi kotia. Meille on tärkeää tarjota laadukkaita ja kauniita tuotteita, jotka tuovat iloa ja hyvinvointia arkeen.

Olemme iloisia siitä, että juuri sinä olet löytänyt tiesi Hahtuvaan. Tervetuloa jakamaan kanssamme luonnon lumoa ja kodin kauneutta.

Rakkaudella,

Elina Hahtuvalta

hahtuva kotimainen verkkokauppa naisyrittäjä pienyrittäjä

 

(Elinan kuvan otti @saralinda.photo)