Hahtuvan tarina

hahtuva kotimainen suomalainen yritys perheyritys

Hahtuva on syntynyt halustamme tuoda luonto kotiin.

Luonnolla on tutkitusti monia vaikutuksia terveyteemme ja hyvinvointiimme. Koti taasen on tärkein turvapaikka, jossa levätä arjen kiireistä. Vaikka kotonakin välillä käy melkoinen huiske ja tekemistä piisaa, niin rakastamme sitä, että aina on mahdollisuus ottaa pieni tauko ja tuoda luonto kotiin.

Eteeristen öljyjen käyttö mahdollistaa lempeän ilmapiirin kotiin. Pelkästään se voi olla arkinen elämys, kun ottaa diffuuserin, tuoksuttelee lempiöljyt ja valitsee juuri sillä hetkellä kutsuvan öljyn diffuuseriin. On ihana katsoa, kun diffuuserista alkaa nousta kaunis vesihöyry ja puhtaiden eteeristen öljyjen tuoksu täyttää kodin.

Miksi sitten perustimme verkkokauppamme? Emme löytäneet Suomesta mieluisia ja sopivan hintaisia diffuusereita. Halusimme niihin toimintoja, mitä löysimme vain maailmalla myytävissä olevissa diffuusereissa. Lopulta löysimme meidän toiveitamme vastaavat diffuuserit jo tutuiksi tulleiden eteeristen öljyjemme rinnalle.

Olemme käyttäneet diffuusereitamme sekä 100 % luonnollisia eteerisiä öljyjä vuosien ajan ja olemme voineet paremmin. Öljyillä voi hoitaa itseään monin tavoin ja ne sopivat mainiosti myös kodinhoitoon.

Halusimme vähentää kemikaalikuormaa kodissamme ja sitä varten tarvitsimme turvalliset ja kestävät lasituotteet. Lasinen suihkepullo yhdessä veden ja eteeristen öljyjen kanssa onkin nyt korvannut meidän aiemmin käyttämät siivousaineet. Niinpä meiltä löytyy myös turvallisia ja kestäviä lasituotteita teidän muidenkin iloksi.

Hahtuva on vuonna 2020 perustettu kotimainen verkkokauppa.