eteerinen öljy eteeriset öljyt frankinsensi frankinsenssi hahtuva kotimainen verkkokauppa eteeristen öljyjen käyttö eteerinen öljy ihonhoitoon
eteerinen öljy eteeriset öljyt frankinsensi frankinsenssi hahtuva kotimainen verkkokauppa eteeristen öljyjen käyttö eteerinen öljy ihonhoitoon
  • Lataa kuva Galleria-katseluun, eteerinen öljy eteeriset öljyt frankinsensi frankinsenssi hahtuva kotimainen verkkokauppa eteeristen öljyjen käyttö eteerinen öljy ihonhoitoon
  • Lataa kuva Galleria-katseluun, eteerinen öljy eteeriset öljyt frankinsensi frankinsenssi hahtuva kotimainen verkkokauppa eteeristen öljyjen käyttö eteerinen öljy ihonhoitoon

Plant Therapy frankinsensi eteerinen öljy (Frankincense Carterii)

Normaalihinta
21,90 €
Myyntihinta
21,90 €
Normaalihinta
Loppuunmyyty
Yksikköhinta
kohti 
Sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.

Frankinsensi on eteeristen öljyjen aatelistoa. Ihmiset ovat käyttäneet frankinsensia tuhansien vuosien ajan.

Frankinsensin eteerisen öljyn tuoksu on maanläheinen ja pihkainen. Tuoksussa on sitruksinen, balsamimainen ja mausteinen vivahde.

Frankinsenssi eli olibaanihartsi pihkaa, jota saadaan Boswellia-sukuun kuuluvista puista. Boswellia-puut kasvavat Afrikassa. Frankincense Carterii on suomeksi temppeliolibaani. Tämä viittaa sen historialliseen käyttöön temppelien suitsutuksissa ja uskonnollisissa seremonioissa. Carterii-lajiketta pidetään yleisesti yhtenä laadukkaimmista frankinsenssin tuottajista.

Mihin frankinsensin eteeristä öljyä käytetään?

  • Maadoittamaan tunnetilaa
  • Rauhoittamaan ihon epäpuhtauksia ja ärsytystä
  • Rentouttamaan lihaksia liikunnan jälkeen
  • Hetkiin, jolloin kaipaa lohdutusta suruun ja mielipahaan
  • Meditaation ja rentoutumisen tueksi

Vinkkejä eteeristen öljyjen käyttöön:

  • Eteeristä öljyä voi käyttää kotona diffuuserissa tuomaan luonnon tunnelma kotiin
  • Laimennettuna  kasvojenhoitoon
  • Shampooseen hellimään päänahkaa
  • Eteerisistä öljyistä voi tehdä oman parfyymin laimentamalla eteerisen öljyn pohjaöljyyn. Frankinsensin pariksi sopii esimerkiksi appelsiinin eteerinen öljy.

Pakkauskoko:

10 ml.

100 % eteerinen öljy.

Plant Therapyn eteerinen frankinsensiöljy tulee Somaliasta.

Luomu.