Näin tuot kesän tunnelmaa kotiisi

Ihana kesä on täällä ja luonto on puhjennut kukkaan. Lempeä auringonpaiste lämmittää kasvoja, vihertävä luonto tuo iloista mieltä ja auringonvalo piristää ihanasti paistaen vielä työpäivänkin jälkeen.

Ulkona vietetty aika kasvaa, mutta kesän lempeää tunnelmaa voit tuoda helposti myös sisälle kotiisi. Tässä artikkelissa kerromme ihania vinkkejä, joiden avulla tuot kesäluonnon kotiisi ja arkeesi.

Kesäinen joogahetki

Nauti ihanan kesäisestä joogahetkestä. Levitä joogamatto lattialle, ota diffuuseri viereesi ja valitse sinne kesäinen eteerinen öljy, joka juuri nyt kutsuu. Ihania kesäisiä eteerisiä öljyjä ovat esimerkiksi appelsiini, tangeriini, Ylang Ylang sekä aivan upea tuoksusekoitus Pink Lemonade! Anna diffuuserin levittää kaunista tuoksua kotiisi ja laita halutessasi taustalle myös rauhoittavaa musiikkia. Laskeudu lempeään hetkeen sulkemalla silmät, keskittymällä eteerisen öljyn tuoksuun ja hengittämällä syvään. Anna kehon kertoa, millaista liikettä tarvitset ja vietä matolla aikaa juuri niin pitkään, kuin tässä hetkessä kaipaat.

Kodin valaisu auringonsiepparilla

Auringonsiepparit ovat olleet yksi suosituimmista tuotteistamme, eikä ihme! Ne ovat jo itsessään niin kauniita ja tuovat iloa sekä positiivisia vaikutuksia, joiden lisäksi auringon osuessa niihin, heijastavat auringonsiepparit upeita valonsäteitä kotisi seinille! Auringonsiepparit ovat erityisen ihania kesällä, kun auringonvaloa on runsaasti tarjolla ja valopilkuista saa nauttia päivittäin.

Oman kesäisen parfyymin sekoittaminen

Tiesitkö, että voit itse sekoittaa oman parfyymisi? Lisäämällä kauniiseen roll on -pulloon laadukasta pohjaöljyämme sekä valitsemiasi eteerisiä öljyjä saat uniikin, luonnonmukaisen parfyymin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja persoonaasi. Voit valita eteeriset öljyt niin tuoksujen, kuin ominaisuuksienkin perusteella. 

Tässä muutama ihana öljysekoitus parfyymiksi:

Parfyymiöljyjen valinnassa on tärkeää kuunnella omaa kehoaan ja intuitiotaan. Jos kaipaat apua oikeiden öljyjen valinnassa, autan sinua mielelläni. 

Diffuuseri osana sisustusta ja kodin tunnelmaa

Valikoimastamme löydät useamman ihanan diffuuserin, jotka ovat ihanien ominaisuuksiensa lisäksi myös ulkonäöltään kauniita ja sopivat näin osaksi sisustusta. Pidän omaa diffuuseriani aina yöpöydällä, jotta saan illalla rauhoittua sen hentoon hurinaan ja eteeristen öljyjen tuoksuun. Kaikkiin diffuusereihimme voit tutustua täältä.

Ihanaa ja lempeää kesää!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.