Ihanimmat äitienpäivälahjat Hahtuvalta

Tässä artikkelissa haluamme esitellä viisi ihanaa äitienpäivälahjaideaa, joista riittää iloa vuoden jokaiselle päivälle. Ilahduta äitiäsi esimerkiksi ihanalla diffuuserilla tai eteerisillä öljyillä, jotka muistuttavat myös äitiäsi ottamaan itselleen aikaa ja tuomaan hänen arkeensa lempeyttä.

Itse sekoitettu parfyymi

 

Luo äidillesi ihana itse sekoitettu parfyymi kauniiseen roll on -pulloon sekoittamalla laadukkaaseen pohjaöljyyn muutama tippa haluamiasi eteerisiä öljyjä. Kauniita tuoksusekoituksia saat yhdistämälläå esimerkiksi vaniljauutetta ja tangeriinia tai laventelia ja ylang ylangia

Voit tilata äidillesi myös muutaman eteerisen öljyn, pohjaöljyä ja roll on -pullon ja järjestää ihanan tuoksupajan, jossa pääsette sekoittamaan parfyymit yhdessä!

Laadukas diffuuseri muistuttamaan lempeydestä

Muistuta äitiäsi arjessa pysähtymisestä ja nautiskelusta ihanalla diffuuserilla. Diffuuseri sopii kauniisti sisustukseen ja sen voi asettaa esimerkiksi yöpöydälle muistuttamaan lepohetkistä. Diffuuseri tuo ihanaa tunnelmaa ja tuoksua kotiin ja sen vierellä on miellyttävää ottaa esimerkiksi päiväunet tai rauhoittua illalla pitkän päivän jälkeen kohinaa kuunnellen ja eteerisen öljyn tuoksua tuoksutellen. Suosittu Kuura -diffuuseri toimii kaukosäätimellä ja saat sen värejä vaihdettua tunnelmaan sopivaksi. Jos haluat hemmotella äitiä erittäin laadukkaalla lasisäiliöisellä diffuuserilla, on Pisara täydellinen valinta.

diffuuseri tuoksudiffuuseri diffuusori aromadiffuuseri aromihajotin hahtuva kotimainen verkkokauppa pisara

Kaunis auringonsieppari koristamaan kotia

Auringonsieppari heijastaa valonsäteet kauniiksi valopilkuiksi kotiisi ja tuo ihanaa tunnelmaa. Auringonsiepparin voit tilata äidillesi valkoisella vuorikristallilla, vaaleanpunaisella ruusukvartsilla tai vihreällä aventuriinilla

Kauniin tunnelman lisäksi jokaisella kristallilla on oma vaikutuksensa ja niitä voidaankin käyttää eri tarkoituksiin. Voit lukea lisää eri auringonsieppareiden vaikutuksesta niiden tuotesivuilta.

Eteeriset öljyt tukemaan hyvinvointia

Muutama kauniisti paketoitu ja äidillesi valittu eteerinen öljy ovat ihana lahja. Voit valita öljyjä sen perusteella, mitä haluat äitisi arkeen tuoda. Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää esimerkiksi diffuuserissa tuoksuttamiseen, saunatuoksuna, parfyymina pohjaöljyn kanssa ja liinavaatteiden raikastamiseen. Valitse äidillesi kolme eteeristä öljyä, sido ne yhteen satiininauhalla ja anna lahjaksi tuomaan iloa ja rentoutta arkeen.

Voit valita esimerkiksi seuraavat öljyt:

1. Makea mandariini, laventeli ja ylang ylang (rentouttavia öljyjä, joissa on ihanan luonnollinen ja makea tuoksu)

2. Tangeriini, vaniljauute ja sitruuna (piristäviä öljyjä, jotka tuovat iloa ja energiaa. Vaniljan makea tuoksu sopi kauniisti yhteen sitruksien kanssa)

3. Rosmariini, frankinsensi ja setripuu (öljyjä, jotka tuovat luonnon tunnelmaa arkeen)

eteerinen öljy eteeriset öljyt ylang ylang tuoksuilangia hahtuva kotimainen verkkokauppa eteeristen öljyjen käyttö eteerinen öljy ihonhoitoon hiustenhoito

Kauniit luonnonkivikorut

Verkkokaupastamme löydät ihania luonnonkivikoruja, joista voit valita juuri äidillesi sopivan. Jokaisella luonnonkivellä on oma vaikutuksensa;

Angeliitti (suojaus); Angeliitti suojelee kantajaansa ja auttaa häntä toimimaan omien arvojensa mukaisesti. 

Howliitti (rauha); Howliitti tuo rauhan tunnetta, tasoittaa tunnemaailmaa ja puhdistaa negatiivista energiaa. 

Vaaleanpunainen aventuriini (onni); Vaaleanpunainen aventuriini tunnetaan onnen ja päämäärien saavuttamisen kivenä.Tällä kivellä on myös lempeyttä ja ymmärrystä lisääviä ominaisuuksia.

Ruusukvartsi (lempeys); Ruusukvartsi levittää lempeyden, rakkauden ja myötätunnon energiaa ja sitä kutsutaan rakkauden kiveksi. Rakkaus voi tarkoittaa rakkautta läheistä, itseä, ystäviä ja kumppania kohtaan. Ruusukvartsi auttaa ymmärtämään, antamaan anteeksi ja päästämään irti.

Howliitti, ametisti, lapis (selkeys); Selkeys-rannekorun uskotaan edistävän mielen kirkkautta ja selkeyttävän ajattelua. Howliitti rauhoittaa ja vahvistaa muistia. Ametisti on intuition kivi. Lapis vahvistaa sisäistä viisautta.

luonnonkivikoru ruusukvartsi hoitavat kivikorut energiakivikoru hahtuva kotimainen verkkokauppa

Ihanaa äitienpäivää!

Rakkaudella,

Elina Hahtuvalta

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.