Routa käyttöohje

Routa-diffuuserin neljän ohjelman avulla voit valita mieleisen sumutusajan ennen kuin se sammuu automaattisesti 30 minuutin, kahden, neljä tai kuuden tunnin kuluttua. Sen hienojakoinen ja kaunis sumu kosteuttaa huoneilmaa ja luo mukavuutta ympärilleen.


Routa -diffuuserin 30 minuutin ohjelmalla valon voimakkuus vähenee vähitellen. Tämä sopii täydellisesti tukemaan rauhallista unta.
Uni-ohjelma/ajastus: neljä diffuusioaikaa (30 min, 2 tuntia, 4 tuntia, 6 tuntia) automaattisella sammutuksella.


Rentouttava yö: 30 minuutin ohjelmalla valon voimakkuus heikkenee tasaisesti, kunnes se sammuu kokonaan ohjelman lopussa.


Ilmankostutin: sumu kosteuttaa huoneilmaa


Valo: valkoiset LEDit luovat pehmeän valon ympärilleen.


Muotoilu: Design sopii useaan eri tilaan ja tyylin


Tehokas: Routa-diffuuserin sumutusala 60 m2.

 

hahtuva routa käyttöohje

1. poista kansi nostamalla
2. kytke virtajohdon toinen pää laitteeseen ja toinen pää pistorasiaan
3. lisää laitteeseen kädenlämpöistä vettä esim. desin mitalla. Halutessasi voit lisätä veden mukaan 1-5 tippaa eteeristäöljyä.
4. laita kansi paikoilleen
5. pyöritä laitteen kyljessä olevaa virtanäppäintä, säätääksesi laitteen valon kirkkautta.
6. painamalla virtanäppäintä 1. kerran laite on päällä 2h ajan, painaessasi 2. kerran laite on päällä 4h ajan, painaessasi 3. kerran laite on päällä 6h., 4. painallaus aktivoi “nukahtamista helpottavan ohjelman” ja 5. painallus sammuttaa laitteen.
Nukahtamista helpottava ohjelma aktivoituu painamalla laitteen virtanäppäintä 4 kertaa. Laitteen valo himmenee asteittain, kunnes laite sammuu 30min kuluttua.

Huom! Vesi ei saa ylittää laitteen sisäpuolella olevaa MAX-merkkiä, tai laite ei toimi. Lisää vettä hiukan alle MAX-vesirajamerkin.