Viisi luottoöljyä jokaiseen kotiin

Viisi luottoöljyä jokaiseen kotiin

hahtuva blogi eteeriset öljyt suositus

Jos hankkisi viisi erilaista eteeristä öljyä, niin mitkä niiden kannattaisi olla? Mitkä ovat parhaat ja monikäyttöisimmät eteeriset öljyt jokaiseen kotiin?

Laventeliöljy: Laventeliöljy on monipuolinen öljy, joka tunnetaan rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksistaan. Sitä voidaan käyttää stressin lievittämiseen, rauhoittumiseen ennen nukkumista, ihonhoitoon ja jopa pienten palovammojen hoitoon.

Sitruunaöljy: Sitruunaöljy on piristävä ja virkistävä öljy, joka auttaa lisäämään energiatasoa ja lisää iloa päivään. Se voi myös toimia puhdistavana aineena sekä lisätä raikkautta kodin ilmapiiriin.

Teepuuöljy: Teepuuöljy on tunnettu antimikrobisista ja antibakteerisista ominaisuuksistaan. Sitä voidaan käyttää ihonhoitoon ja pienten haavojen desinfiointiin.

Eukalyptusöljy: Eukalyptusöljyllä on raikastava, mentolinen tuoksu. Se tunnetaan hengitysteitä avaavista ja tulehdusta lievittävistä ominaisuuksistaan. Sitä käytetään usein flunssan ja hengitystieongelmien helpottamiseen.

Piparminttuöljy: Piparminttuöljy voi auttaa päänsärkyjen, pahoinvoinnin ja ruoansulatusvaivojen lievittämisessä. Se voi myös toimia virkistävänä ja piristävänä öljynä sekä auttaa keskittymään.

Nämä öljyt ovat hyvä "aloituspaketti", ja voit sitten laajentaa kokoelmaasi muiden eteeristen öljyjen kanssa, jotka sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Muista aina kuunnella intuitiotasi! Usein kehomme ja mielemme kertovat meille, että mikä eteerinen öljy kuhunkin hetkeen sopii.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.