Talven ihanimmat tuotepaketit

Ihanat Talven tuotepaketit ovat saapuneet verkkokauppaamme! Tutustu Hahtuvan valikoimaan.

Kuinka ihanaa olisikaan kietoutua lämpimään vilttiin, keittää kuppi lempiteetäsi, tiputtaa diffuuseriin muutama tippa upeaa eteeristä öljyä ja nauttia ihanan talviluonnon tunnelmasta?  Halusimme koota yhteen kolme tuotepakettia, jotka tuovat talvisen luonnon tunnelmaa kotiisi ja ilahduttavat vuoden jokaisena päivänä ja mikä tärkeintä -joista jokainen löytää varmasti mieluisan joko lahjaksi tai itselleen! 

Talven tuotepaketeista löydät täydelliset tuotteet talvisen rentoutumishetken rakentamiseen -nämä paketit sopivat ihanasti esimerkiksi joululahjaksi -tilaathan omasi ennen 18.12., jotta paketti ehtii varmasti perille! 

Muistathan, että voit maksaa ostoksesi myös erissä Klarnalla!

Talven tunnelmaa - tuotepaketti  29,90 €

Talven tunnelmaa -tuotepaketissa on kaunis Lootus-tuoksukivi. Seuranaan tuoksukivellä on tyylikäs Joulukuusi-tuoksusekoitus -tämä öljy     sopii myös tekokuuselle kaveriksi tuomaan aidon kuusen tunnelmaa!

Joulukuusi-tuoksusekoitus on valmistettu 100 % luonnon eteerisistä öljyistä, siinä on Abies Sibirica (kuusi) öljyä ja Picea Mariana (mustakuusi) lehtiöljyä.

Tuoksukivi on keramiikkaa ja aluslautanen pyökkiä. 

Tuotteiden ovh on 38,80 €. Alennuksesi on 23 %.

 

Valoa ja lepoa talveen - tuotepaketti. 105,90 €

Valoa ja lepoa talveen -tuotepaketissa on Hahtuvan suosituin diffuuseri - Kuura. Seuranaan Kuuralla on tyylikäs Joulukuusi-tuoksusekoitus ja rentouttava Relax-tuoksusekoitus. Timanttina joukossa on auringonsieppari vuorikristallilla -mikä onkaan talvella tärkeämpää kuin napata ne ainoat valonsäteet kotiin. Auringonsieppari tarjoilee samalla kristallihoidon edut kotiin!

Tuotteiden ovh on 140,70 €. Alennuksesi on 25 %.

 

Ihanan ihmeellinen talvi - tuotepaketti 159,90 €

Ihanan ihmeellinen talvi -tuotepaketissa on Hahtuvan todellinen luksusdiffuuseri - Pisara. Seuranaan Pisaralla on tyylikäs Joulukuusi-tuoksusekoitus ja rentouttava Relax-tuoksusekoitus. Pisteenä iin päällä joukossa on näyttävä, 60 cm pitkä, auringonsieppari vuorikristallilla.

Tuotteiden ovh on 190,70 €. Alennuksesi on 16 %.

 

Ihanaa ja tunnelmallista joulunodotusta!

 

Rakkaudella,

Elina Hahtuvalta

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.