Näin tuot päiviisi lempeyttä ja laskeudut tunnelmalliseen syysarkeen

Syksy on saapunut ja tuonut mukanaan pimenevät illat sekä rauhalliset, hämärät aamut. Useat meistä ovat laskeutuneet arjen rutiineihin ja kesän jälkeen vietämme kotona entistä enemmän aikaa. Tämä vuodenaika tarjoaakin täydellisen tilaisuuden luoda kotiin lämmin ja rauhoittava tunnelma ja nauttia sateen ropinasta ikkunaa vasten lämpimän viltin alla.

Ihanat diffuuserit tunnelmanluojina

Me Hahtuvalla haluamme tarjota sinulle laadukkaita, tunnelmallisia tuotteita, joilla tuot luonnon kotiisi myös syksyllä. Kaksi suosituinta diffuuseriamme Kuura ja Huurre kosteuttavat sisäilmaa ja tekevät siitä miellyttävän hengitykselle.

Halutessasi voit sytyttää diffuuseriin valon, joka korostaa kotoisaa tunnelmaa. Kuura -diffuuserilla valon vaihtaminen onnistuu kätevästi kaukosäätimen avulla, jolloin voit säätää tunnelmaa ja sumutehoa mukavasti sohvalta käsin. 

Huurre -diffuuserista voit valita erilaisia "white noise" ääniä, jotka auttavat sulkemaan häiritsevät taustaäänet pois ja tarjoavat sinulle rentouttavan äänimaailman nukahtamiseen.

Tunnelmalliset eteeriset öljyt

Lisäämällä suosikkidiffuuserisi muutaman tipan eteeristä öljyä, täytät kotisi ihanalla, tunnelmaan sopivalla tuoksulla. Syksyisin sopivat ihanasti esimerkiksi rauhoittava laventeli, raikas appelsiini ja metsäinen setripuu, jotka auttavat rentoutumaan ja tuovat mieleesi syksyisen metsän tuoksun. 

Muistathan ottaa aikaa myös itsellesi

Syksyisin on ihanaa rauhoittua ja tuoda päiviisi hetkiä, joissa voit olla kiireettömästi läsnä. Kotiisi saavuttua voit tehdä pienen rentoutusharjoituksen esimerkiksi joogan tai meditaation avulla. Näin karistat kiireisenkin päivän harteiltasi ja keskityt hetken pelkästään itseesi. Ennen harjoitusta voit sipaista ranteeseesi tipan esimerkiksi laadukasta eukalyptusöljyämme, jonka tuoksu ankkuroi sinut tähän hetkeen.

 

Ihanaa syksyä!

 

Rakkaudella,

Elina Hahtuvalta

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.