Miten suitsukkeita käytetään?

Tämä postaus kertoo siitä, miten suitsukkeita käytetetään meidän kiireisessä arjessa lievittämään stressiä ja edistämään yleistä hyvinvointia. Suitsukkeet voivat olla arvokkaita työkaluja päivittäisessä hyvinvoinnissamme.

suitsuke suitsukekimppu kodin energia hahtuva kotimainen verkkokauppa

Pieni rentoutumisen hetki
Arjen kiireessä unohtuu usein pysähtyä ja antaa aikaa itselleen. Suitsukkeet voivat toimia pieninä muistutuksina hidastaa tahtia. Sytytä suitsuke ja keskity hengittämiseen. Hetki suitsukkeen tuoksun keskellä voi auttaa rauhoittamaan mieltäsi ja antamaan sinulle tilaa olla läsnä tässä hetkessä.

Voi hyvin työssä
Suitsukkeet voivat myös tehostaa työskentelyäsi ja luovuuttasi. Sytytä suitsuke, kun istut työpöytäsi ääressä, ja anna tuoksun luoda inspiroiva ympäristö. Joillekin suitsuke toimii myös merkkinä alkaa työskennellä ja erottaa työ- ja rentoutumishetket. Voitkin ottaa työpäivän jälkeen rituaaliksi polttaa hetken suitsukkeita viestinä itsellesi siirtyä viettämään palauttavaa vapaa-aikaa.

Kodin tunnelman puhdistaminen
Modernissa elämässä olemme jatkuvasti yhteydessä erilaisiin energioihin ja ärsykkeisiin. Suitsukkeiden puhdistava vaikutus auttaa resetoimaan kodin tunnelmaa. Käytä suitsukkeita kotona, kun haluat luoda raikkaamman ilmapiirin tai kun olet kokenut stressaavan päivän.

Suitsukkeen käyttäminen 

Sytytä suitsuke, puhalla siitä liekki sammuksiin ja levitä sopivasti savua. Suitsukkeen voi sammuttaa esimerkiksi painelemalla sitä suolapetiin tai hiekkaan. Suitsuke on sammuttamisen jälkeen uudelleen käytettävissä. 

Hahtuvan suitsukkeet ovat huolella valittuja, vastuullisia ja laadukkaita. Tutustu Hahtuvan valikoimaan täältä.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.