Miten eri eteerisiä öljyjä käytetään?

Korkealaatuisilla eteerisillä öljyillämme luot ihanaa tunnelmaa kotiisi ja nautit hurmaavista tuoksuista sekä öljyjen tuomista hyödyistä. Tässä postauksessa esittelemme viisi öljyä ja öljysekoitusta, joita voit käyttää eri hetkiin arjessasi aina aamulla virkistävistä öljyistä illan rentouttaviin öljyihin. 

Eteerisiä öljyjä voit käyttää tiputtamalla diffuuseriin muutaman pisaran haluamaasi tuoksua, sekoittamalla valitsemasi eteerisen öljyn pohjaöljyyn ihanan aromaterapeuttisen hierontahetken mahdollistamiseksi tai levittää laimennettua öljyä suoraan esimerkiksi kaulalle tai ranteelle.

Raikas ja virkistävä mandariini

Ihanan makea ja raikas mandariiniöljyn tuoksu piristää päivääsi. Se voi auttaa puhdistamaan mielen ja vähentämään hermostuneisuutta. Mandariiniöljy sopii ihanasti esimerkiksi aamun joogahetkeen tuomaan lempeyttä päiväsi aloitukseen. Voit antaa itsellesi myös virkistävän hieronnan sekoittamalla mandariiniöljyä pohjaöljyyn ja hieromalla esimerkiksi kämmeniäsi, jalkojasi tai niskaasi lempeästi.

Energisoiva Energy -öljysekoitus

Plant Therapyn Energy -öljysekoitus on energisoiva ja raikas. Se tuo iloa ja energiaa päivääsi ja voi auttaa esimerkiksi iltapäiväväsymykseen! Öljysekoitus sisältää piparminttua, appelsiinia, sitruunaa, inkivääriä, eukalyptusta ja pelargonia, joten tällä öljyllä saat monen eteerisen öljyn hyödyt. 

Rauhoittava ja rentouttava laventeli

Laventelin rauhoittava tuoksu voi auttaa sinua rentoutumaan ja tuo arkeesi lempeyttä vähentämällä hermostosi stressiä. Laventeliöljy on täydellinen valinta esimerkiksi iltarutiiniisi; laita diffuuseri päälle, tiputa siihen muutama tippa laventeliöljyä ja rauhoitu kiireisen päivän jälkeen jooga- tai meditaatiohetken avulla. Voit käyttää laventeliöljyä myös pohjaöljyn kanssa rentouttavaan hierontahetkeen ennen nukkumaanmenoa.

Rentouttava Relax -öljysekoitus

Relax -öljysekoitukseen on valittu rauhoittavia ja rentouttavia korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, joilla tuot ihanaa tunnelmaa iltapäiviisi ja iltoihisi, kun haluat rentoutua ja rauhoittua kiireisen päivän jälkeen. Voit yhdistää öljyn esimerkiksi nukkumaanmenorutiiniisi. Öljysekoitukseen on käytetty laventelia, meiramia, mandariinia, patchoulia, geraniumia ja kamomillaa. Kaikki sekoituksen öljyt ovat luomu-laatuisia. 

Raikas ja viilentävä piparminttu

Ihana viilentävä ja raikas piparminttu on samaan aikaan rauhoittava ja energisoiva. Sen luonnonläheinen tuoksu luo ihanaa tunnelmaa kotiisi ja viilentää mukavasti ihoa esimerkiksi syysflunssan iskiessä. Piparminttuöljy virkistää ja stimuloi, joten se sopii loistavasti esimerkiksi iltapäiviin -voit yhdistää sen kotiintulorutiiniisi; kotiin saavuttuasi voit laittaa diffuuserin päälle, tiputtaa siihen muutaman tipan piparminttuöljyä, laittaa jalkaan lempivillasukkasi ja rentoutua teekupin ääressä.

 

Täältä löydät lisää tietoa Floramen eteerisistä öljyistämme. Plant Therapyn öljyihin voit tutustua lisää tästä.

Ihania ja lempeitä hetkiä eteeristen öljyjemme parissa!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.